Armacell Logo l Armacell worldwide l

  Produkter: Sweden     Användningsområden      ArmaPlus Service      Downloads      Kontakta oss      Kontaktperson    
Användningsområden
VVS
Kyla och luftkonditionering
Klimatiseringstjänster
Industriella, marina och petrokemiska lösningar
Cryogenic Applications
Solenergi-applikationer
Akustik-applikationer
OEM-applikationer
Core Foam Application
Armaflex Tillbehör
» More Information
Armaflex RS850 och Armaflex Ultima RS850

De droppfria kontaktlimmen Armaflex RS850 och Armaflex Ultima RS850 kan hanteras snabbare och renare än motsvarande standard lim. Det tixotropa gelartade limmet ska inte omröras och har en hög viskositet. Eftersom endast små mängder lösningsmedel frigörs i orört tillstånd är Armaflex RS850-limmet särskilt lämpligt för installationer i verkstäder och trånga utrymmen. 1-komponentslimmet kan användas vid arbetstemperaturer mellan -40 °C och +70 °C. Jämfört med standardlimmet har det även en längre hållbarhet och kan lagras i 3 år (Armaflex RS850-lim) resp. 15 månader (Armaflex Ultima RS850-lim). Även om Armaflex RS850-limmet har utvecklats särskilt för hantering av Armaflex Ultima och andra isoleringsmaterial som är baserade på Armaprene®-syntetgummi så kan alla andra Armaflex-produkter (utom HT/Armaflex) installeras med Armaflex RS850 limmet. De nya Armaflex limmen är resultatet av intensivt forsknings- och utvecklingsarbete och har genomgått talrika användningstester. De kompletterar perfekt sortimentet av de beprövade Armaflex 520 och Armaflex HT625 limmen.

Armaflex SF990 och Armaflex Ultima SF990
Armacell erbjuder med Armaflex SF990 och Armaflex Ultima SF990 de första miljövänliga och lösningsmedelsfria limmen för hantering av elastomera isoleringsmaterial. De lämpar sig särskilt för installationer med krav på hållbart byggande som LEED, BREEAM osv. 1-komponentslimmen kan användas vid arbetstemperaturer mellan -30 °C och +100 °C. Armaflex SF990-limmet är lämpligt för limning av samtliga Armacell-isoleringsmaterial baserade på syntetgummi (med undantag för HT/Armaflex och Armaflex Ultima). Armaflex Ultima SF990 har tagits fram speciellt för bearbetning av Armaflex Ultima och för de isoleringsmaterial som är baserade på Armaprene®-syntetgummi.

Armaflex 520
Armaflex 520 limmet har utvecklats speciellt för limning av Armaflex isoleringsmaterial (undantag: Armaflex Ultima ). Det ger en tillförlitlig och säker fog till de ytor som ska limmas vid arbetstemperaturer mellan -50 °C och +105 °C. Limningen är väder- och åldersbeständig.

Armaflex HT 625
Armaflex HT 625-limmet har utvecklats speciellt för limning av högtemperatur isoleringsmaterialet HT/Armaflex och kan användas vid arbetstemperaturer mellan -50 °C och +150 °C. För limning av HT/Armaflex ska enbart detta lim användas. Det kan dock även användas till limning av samtliga elastomera Armacell-isoleringsmaterial (undantag: Armaflex Ultima).

Armaflex Ultima 700
Standardsortimentet har utökats med Armaflex Ultima 700 som erbjuds särskilt för limning av Armaflex Ultima och andra isoleringsmaterial baserade på Armaprene®-syntetgummi. Detta lim kan användas i ett brett temperaturområde mellan -50 °C och +110 °C.

ArmaflexTejp
Självhäftande Armaflex-tejp på rulle för reparation av skadad isolering, för lindning kring rör, ventiler och andra föremål som är svåråtkomliga, för att täcka och fixera skarvar och blindändar etc.

Armaflex Rengöringsmedel
För rengöring av smutsiga ytor och Armaflex elastomermaterial före applicering av lim eller färg. Även för att rengöra och avlägsna lim från borstar och verktyg.

Armafinish 99
En droppfri, elastisk vattenbaserad skyddsfärg för Armaflex i grått och vitt. För att skydda eller för estetiska ändamål. Färgskiktet förblir flexibelt och skyddar isoleringen mot UV-strålning, väderinverkan och åldrande. Armaflex-material som monteras utomhus ska skydda inom 3 dagar.

Armaflex Gluemaster
§Gluemaster: metallbehållare och pensel i ett med doseringspump för användning med Armaflex lim. Snabb och effektiv limning med jämn limspridning på ytan.

Copyright: Armacell Enterprise GmbH & Co. KG · Imprint · Integritetspolicy · Publiceringsdatum: 9/15/2019

All produktdata gäller för användning i Sverige. Om ni vill använda produkterna i andra länder, var vänlig kontakta vår kundservice - telefon +49 251 7603 757.